Hairextensions schadelijk? NEEEEE

Hairextensions schadelijk?   NEEEEE

 

Veel mensen denken dat hairextensions schadelijk zijn.

De extensions zelf zijn niet schadelijk!!!!

Stel je plaatst ze op een poppen hoofd dan zullen de extensions er  over 5 jaar nog steeds er aan vast zitten.

Hoe komt het dan dat mensen toch schade oplopen?

De volgende punten zijn van groot belang.

  1. De extensions moet goed geplaatst worden. Aan de juiste hoeveelheid haar en in de juiste vormgeving. Tip: verdiep je in de inzetten van extensions en je zal al gauw zelf kunnen zien wie zijn of haar werk goed doet.
  2. Het haar moet op de juiste wijze verzorgd worden met een zachte shampoo en het beste een goed extensions masker. Ook na zorg producten zijn belangrijk alleen niet alles is goed voor de extensions als je bij de juiste salon komt krijg je hier over ook al het advies wat je nodig hebt. (een behandel advies)
  3. Het uithalen van extensions is het meest belangrijke.  Dit moet gebeuren met de juiste vloeistof en of gereedschap. Het is niet de bedoeling dat men het haar afbreekt u kunt dit zelf herkennen door dat dit natuurlijk zeer doet. De persoon die het uit haalt moet weten wat ie doet en heel veel geduld hebben. Dus nog maals het is niet de bedoeling dat het word stuk getrokken en dit gebeurt mij te veel. De gemiddelde draagtijd is 3 maanden.  Na deze 3 maanden kan je eigen haar schade oplopen.

Dit komt omdat het plukje haar waar de extensions  aan hangen ook hun haren verliezen. De mens heeft zo een 80 á 100 haren die men verliest op een dag. Reken maar uit hoeveel haren je kwijt bent over 3 maanden. (ongeveer 9000 haren per drie maanden) Dus stel je voor een plukje heeft 100 haren daar hangt een extension aan en over 3 maanden hangt het nog aan 60 haren dan moet het er uit om er voor te zorgen dat het niet aan nog minder haren hangt. De extension word dan te zwaar voor het haar en kan breken als het te hard geborsteld/ of gewassen word.

Deze dame draagt al ruim 7 jaar extensions.

© 2015 - 2024 Finally Hairextensions | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel