Informatie hairextensons

Vanaf het moment dat u contact met mij opneemt, gaat het advies al van kracht.

Afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden, zullen wij gezamelijk bekijken wat het mooiste resultaat oplevert.

Het volgende word besproken:

Wilt u losse extensions? Door middel van keratine wax gesmolten (niet schadelijk) met een tang niet warmer dan 180 á 190 graden of met microrings. (Haar kan mits op de juiste manier tot 200 graden makelijk verdragen.)

Wilt u een weft/weave? Deze word op maat van het hoofd geknipt. Bij een juiste verzorging kunt u deze steeds weer opnieuw gebruiken, deze kunnen doormiddel van wax of microrings worden ingezet. Dit geldt ook voor de double hair strips. Deze zijn veelzijdig op meerdere manieren te dragen.

Wilt u meer volume/dikker haar (aantal losse extensions tussen de 50 á 75 stuks) of: Haarverlenging? (aantal tussen de 100 á 150 stuks. Bij heel veel eigen haar zelfs 200 stuks)

We bekijken welk merk het beste bij uw eigen haarstructuur past. Ik werk niet met een voorraad. Deze kan wel besteld worden.

Kleurbepaling is het beste te zien tijdens een bezoek, en anders via een duidelijke foto in het daglicht van meerder kanten.

De lengte hangt af van uw eigen haar deze moet minimaal 15 cm zijn voor een mooi resultaat. Heeft u kort haar begin dan met een verlenging die uw eigen lengte verdubbeld.

Belangrijk:

Heeft u last van extreem haaruitval (meer dan 100 haren per dag) laat u dit dan meteen weten. Dit kan komen door medicijnen, ziekte, zwangerschap, operatie, stress etc etc.

In geval van haar problemen kunnen er evt. "proef"-extensions geplaatst worden om te beoordelen of het op dat moment mogenlijk is, of na een (volledig) herstel van uw haar.

Zijn hairextensions schadelijk?

De hairextensions zelf zijn niet schadelijk.

De connectortang waarmee het waxje/bonding wordt gesmolten in niet schadelijk als deze op de juiste wijze gebruikt wordt. Het haar kan tot 200 graden makkelijk verdragen. Net als het stijlen, krullen en föhnen op de juiste manier: met beleid.

Het opnieuw plaatsen van extensions , weft/weave of double hair in niet schadelijk omdat het steeds weer op nieuw aangegroeit haar word geplaatst.

Wat maakt het dan dat mensen zeggen dat het schadlijk is?

Schade aan het haar kan alleen ontstaan door een onjuiste zerzorging (zie behandeladvies) of het niet op de juiste manier laten plaatsen of verwijderen. Als u gebruik wilt maken van haarverlenging/volume met wax/bonding zorgt u er dan voor dat u zich verdiept in het product, de behandeling en lees wat deFabrikant hier over laat weten.

De persoon die het gaat plaatsen moet in het bezit zijn van een certificaat-en.

BELANGRIJK: BIJ ELK BEZOEK MOET HET HAAR GEWASSEN EN DROOG ZIJN.

© 2015 - 2024 Finally Hairextensions | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel