Behandeladvies

Behandeladvies

Na het plaatsen van de hairextensions: 24 uur wachten met wassen, dit om de waxjes goed te laten uitharden. Was uw  haar met een shampoo die een Ph waarde heeft die lager is dan 5,6 ( een elke dag shampoo of baby shapoo) of een speciale hairextensions shapoo. Was het haar nooit in een voorover gebogen houding, maar altijd met het haar naar achteren; breng shampoo op de hoofdhuis aan, rustig inmasseren zonder draaiende bewegingen. Gebruik geen creme spoeling, anti-roos shampoo, 2 in 1 shampoo of anti-klit applicatie bij de waxjes. Doet u dit wel, dan loopt u het risico de extensions te verliezen. Crémespoeling/anti-klit/kuurtje en/of masker alleen in de punten. Dus voorbij de waxjes pas insmeren, vette maskers altijd goed uitwassen zodat het niet met de waxjes in aanraking kan komen.

Drogen/Stylen:

Na het wassen kunt u beter uw haar föhnen en goed de wax drogen. Dit i.v.m het water wat de wax kan aantasten en daardoor los kan gaan laten. Als het haar vochtig is, is deze moeilijk door kambaar en dus breekbaar. Kam en borstel ook altijd vanaf beneden en dan steeds 5 cm hoger. U kunt het kapsel normaal drogen, stylen, föhnen en krullen. De warmte bronnen niet dicht op de waxjes richten of plaatsen. Anders gaat de wax smelten en wordt het plakkerig.

Borstelen van het haar:

Borstel en sorteer het haar minimaal 2x per dag en alleen met een speciale extensionsborstel. De extensions regelmatig van elkaar losmaken, liefst elke dag. Hiermee voorkomt u dat de uitgevallen haren (die in de waxjes blijven hangen) een klitvormen.

Zwemmen, sporten, sauna, slapen:

Gelieve slapen,zwemmen,sporten, sauna met een losse staart of vlecht, zodat het haar de waxjes beschermt. Na het slapen, sporten, zwemmen, en sauna meteen los halen en bij sporten, zwemmen, sauna het haar meteen wassen en drogen.

Finish producten:

Permanenten, kleuren en kleurspoelingen kun u het beste bij de kapper laten uitvoeren die ervaring heeft met extensions. Het blonderen van extensions kut u beter niet doen, de extensions worden dan erg droog en de waxjes kunnen stuk gaan en dus verliezen. Alcoholhoudende producten mogen NOOIT toegepast worden. Föhn schuim, wax, gel en oliehoudende producten mogen niet in aanraking komen met de waxjes, dus bewaar afstand. De extensions kunnen gaan zakken en/ of kunt u ze verliezen. De blonde kleuren extensions zijn meestal wat droger. U doet er goed aan deze extra goed te verzorgen met een voedende masker en andere voedende producten voor droog en pluis haar.

Garantie:

Mochten er meer dan 10 % van het inzet aantal extensions uitvallen binnen 1 maand na het volgen van het behandeladvies, worden deze kosteloos teruggeplaatst, zo niet komt de garantie te vervallen. Met mijn ervaring kan ik beoordelen of het een inzetfout is of een onjuiste verzorging van het haar. Ik geeft geen garantie op het haar. Dit doet de groothandel/leverancier zelf als dit op hun website aangegeven word.

Als u voor de eerste keer extensions heeft laten zetten, dan kunt u na ongeveer 1 maand terug komen om alles te laten controleren. Dit is niet perse nodig, maar misschien zijn er nog wat onduidelijkheden die dan besproken kunnen worden.

Bij extreem haar uitval of afbreken van de extensions of andere problemen met uw haar direct contact opnemen met onze salon Finally hairextensions, zo niet kan het probleem erger worden.

Het dragen van hairextensions is totaal op eigen risico!

 

© 2015 - 2024 Finally Hairextensions | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel